Gezinswoning Londerzeel

UITBREIDING & VOLLEDIGE RENOVATIE VAN GEZINSWONING

Als uitgangspunt is bij deze realisatie gekozen om de bestaande woning zowel interieur en architectuur te integreren in het landelijke domein, als uitdaging wenste onze klant te werken met moderne materialen.

De daken zijn uitgewerkt in zink met staande naad.

De gevels van het hoofdgebouw zijn afgewerkt met vlakke sierpleister waarbij de kleurkeuze cruciaal is voor sfeer en uitstraling van de woning .

Het volledige interieur is aangepast naar de wensen en het comfort van de klant, open keuken met professionele toestellen, vloerverwarming met als afwerking gegoten poly beton kleur zwart.

Met een combinatie van verschillende stijlen verkrijgt men geen saai maar een trendy & persoonlijke uitstraling, een habitat waar men zich “thuis” voelt.

Voor

Tijdens

Na

Layout
Primary Color
default
green
orange
default
green
orange
Secondary Color
default
green
orange